ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για κρουαζιερα στο αγιο ορος

Από Ουρανούπολη για Άγιο Όρος

Η Κρουαζιέρα για το Άγιο Όρος ξεκινάει από την Ουρανούπολη δύο φορές την ημέρα με το πλοίο «Καπετάν Φώτης» 300 θέσεων. Καθημερινά από 1η Απριλίου έως 31η Οκτωβρίου και ώρες 10:30 και 14:00. Η μεσημεριανή κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος είναι διαθέσιμη από 15η Μαΐου έως 15η Οκτωβρίου. Η διάρκεια της κρουαζιέρας στο Άγιο Όρος είναι τρεις ώρες.

Η Ουρανούπολη βρίσκεται ακριβώς λίγο πριν τα σύνορα με το Άγιο Όρος, στο οποίο κάποιος μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα με πλοίο. Η κρουαζιέρα μας στο Άγιο Όρος προσεγγίζεται από τη Νοτιοδυτική πλευρά της χερσονήσου του Άθω.

Η όλη εμπειρία της κρουαζιέρας στο Άγιο Όρος είναι μοναδική. Για 40 λεπτά περίπου μέχρι το πρώτο μοναστήρι ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει το θαύμα της φύσης η οποία είναι ανέγγιχτη από ανθρώπινο χέρι. Μοναδικές παραλίες και άγρια ομορφιά από πράσινο, βουνό, χαράδρες και απότομα βράχια.

Το πρώτο μοναστήρι που συναντάμε είναι της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου και στη συνέχεια, Ιερά Μονή Ξενοφώντος, Ιερά Μονή Παντελεήμωνος (Ρώσικο), Ιερά Μονή Ξηροποτάμου, τη Δάφνη (λιμάνι), Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας, Ιερά Μονή Γρηγορίου, Ιερά Μονή Διονυσίου, Ιερά Μονή Αγίου Παύλου και οι σκήτες, Νέα Σκήτη και Αγίας Άννας.

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας στο Άγιο Όρος έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε μοναδικές φωτογραφίες, να ακούσετε ξενάγηση, να αγοράσετε αναμνηστικά από το πλοίο ή να απολαύσετε από το σνακ – μπαρ οποιοδήποτε ρόφημα. Η ώρα επιστροφής είναι 13:45 για τη πρωινή κρουαζιέρα και 17:00 για τη μεσημεριανή.

Αποτέλεσμα εικόνας για κρουαζιερα στο αγιο ορος

Αποτέλεσμα εικόνας για κρουαζιερα στο αγιο ορος

 

                                                                       ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ:                                                                            

    BOOK ONLINE!     

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

  

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

 
 

Login Form